Lediga tjänster

Fritids Metropolen säljer nya & begagnade husvagnar samt husbilar. Vi är auktoriserad återförsäljare för Burstner & Laika husbilar samt Hobby & Polar husvagnar. Bilverkstad ansluten till Autoexperten. Husbilsuthyrning i samarbete med McRent – Norrlands största husvagn & husbilsanläggning. Vi erbjuder en trivsam fräsch arbetsplats, varierande uppgifter, trevliga arbetskamrater och en god stämning där vi vill alla skall känna sig delaktiga och stolta över utfört arbete.

2020-05-14
Husvagn & husbils servicetekniker, Heltid

Nu förstärker vi vårt team på verkstadssidan och söker en erfaren servicetekniker till husvagnar och husbilar. I vår verkstad utför vi alla förekommande reparationer och servicearbeten samt montering av extrautrustning.Tjänsten är väldigt varierad samtidigt som den ställer höga krav på problemlösningsförmåga samt tekniskt kunnande. Har du vana av systematisk felsökning på el är det meriterande. Arbetet kräver dessutom att du är allmänt händig då både snickerier, dragning av vattenledningar och reparationer av el och värmesystem är vanligt förekommande. Du bör även vara stresstålig och kunna arbeta självständigt samt i grupp.

Våra kunder har höga krav och stora förväntningar på produkterna de köper av oss. Det vill vi gärna leva upp till och ge kunden bra service, inte bara innan köpet utan även efter. Där ska du som servicetekniker kunna leverera en bra service och förvalta kundens förtroende för företaget. Du ska därför vara social och kunna bemöta kunder på ett bra och trevligt sätt.

Vi jobbar som mest och hårdast när de flesta andra vill vara lediga, det vill säga under sommaren. Då finns vi på plats för våra kunder.

B-körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett tryggt familjeföretag.

  • Tillträde omgående eller enligt ö.k
     
  • Varmt välkommen att söka tjänsten, maila din ansökan till patrik@fritidsmetropolen.se 
     
  • Sista ansökningsdag 2020-06-05 (Förlängt med 1 v).
     Vi behandlar dock ansökningar löpande så är du intresserad, skicka in din ansökan snarast möjligt.

 ÖPPETTIDER

Fordonsförsäljning, Tillbehör/reservdelar & McRent husbilsuthyrning
Måndag - Torsdag: 09.00 - 18.00 
Fredag: 09.00 - 17.00
Lördag: 10:00 - 15:00
Kundmottagning Verkstad
Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00